Monday 13 July 2020

Met deze eenvoudige methode zijn de problemen met uw Brother-printer direct opgelost

Brother is tegenwoordig het meest betaalbare en populaire printermerk op de goedkope printermarkt. In tegenstelling tot andere populaire merken zoals HP en Canon, biedt het meer prestatie problemen op het gebied van hardware en software. Desalniettemin, als u dringend bent en onderweg printer problemen wilt oplossen, kunt u beter het ondersteuningsnummer van Brother Printer bellen. Onze experts bieden een nauwkeurige en snelle oplossing voor problemen met Brother-printers.

Een printer kan de gebruikers een gekke reeks problemen bieden. Ze kunnen te snel door de inkt lopen, of ze kunnen een slechte afdrukkwaliteit hebben. Aan de andere kant kan de printer afdrukken in het tempo van de slak of kunnen ze te maken krijgen met veelvuldig vastgelopen papier. Gelukkig zijn de meeste van deze technische fouten op te lossen.

Papierstoringen

Papierstoringen zijn de meest voorkomende problemen bij een printer. Zodra u contact maakt met onze experts, zult u merken dat het niet zo verbijsterend is als het klinkt. Bovendien kunt u ook gebruikmaken van het onderstaande proces om dit probleem snel op te lossen.
  • Schakel uw machine uit en trek de kabel uit het stopcontact.
  • Open de achterklep om toegang te krijgen tot de ontwikkelrol.
  • Kijk voorzichtig over de roleenheid en zoek het obstructieve deeltje.
  • Als je het eenmaal hebt gevonden, sleep je het langzaam achteruit.
  • Sluit de toegangsklep van de printer en sluit alle kabel weer op zijn plaats aan.
  • Schakel de printer in en maak een testafdruk.
Langzaam afdrukken

Sommige printers bieden een goede afdruksnelheid tegen een specifieke instelling voor de afdrukdichtheid. Als uw printer niet afdrukt zoals u verwacht, moet u overschakelen naar de modus voor lage kwaliteit. Zorg er ook voor dat u niet dubbelzijdig (dubbelzijdig) afdrukt.

Dit zijn enkele problemen met het oplossen van problemen met afdrukken en papierstoringen. Om het beste uit een printer te halen, raden we u aan om regelmatig gebruik te maken van de printer. En daarvoor hoef je niet de hele montage los te schroeven. Voor meer informatie over het oplossen van printer problemen kunt u vandaag contact opnemen met het Brother-klantenservicenummer.