Tuesday 21 July 2020

HOE KOMT U UIT DE STADY PAPER JAM & INK COVER PROBLEMEN MET MIJN BROTHER PRINTER?

Printers zijn een geweldige bijdrage om uw workflow in een zakelijke omgeving te vergemakkelijken. Vroeger was het veel om het werk in één keer te doen, omdat voor elke kleine taak een andere uitrusting nodig was. Maar met de vooruitgang in technologie, kan men zijn taak met slechts één apparaat voltooien. De laserprinters die we tegenwoordig gebruiken, zijn een alles-in-één soort apparaten. Hiermee kunt u niet alleen uw documenten afdrukken, maar zelfs kopiëren, scannen en faxen.

Maar zoals we weten, kan geen enkel elektronisch apparaat jarenlang doorgaan zonder een fout te veroorzaken, hetzelfde geldt voor Brother-printers. De meest voorkomende problemen die met Brother-printers worden gemeld, zijn papierstoringsfouten en problemen met de inktklep. Hoewel deze fouten in een mum van tijd kunnen worden verholpen door de technische ondersteuning van onze Brother-printer, kunt u ervoor kiezen ze zelf op te lossen door onze kleine handleiding te volgen die we hier hebben genoemd.

TECHNISCHE FOUTEN BROER PRINTER VASTLEGGEN:

1. ZORG ERVOOR DAT U HET JUISTE PAPIER GEBRUIKT

Vergeet niet de handleiding van de Brother-printer te raadplegen en te garanderen wat voor soort papierformaat en -type erin moet worden gebruikt. Let er ook op dat u niet te veel papier in de invoer hebt geplaatst om het papier vast te houden.

2. UPDATE OF HERINSTALLEER UW PRINT DRIVER

Probeer uw printer stuurprogramma bij te werken of opnieuw te installeren of te vernieuwen als uw pc de opdrachten niet ontvangt. Ga naar de officiële website van Brother-printer en kies de juiste printerdemonstratie. U kunt ook contact opnemen met de klantenservice van onze Brother-printer voor verdere hulp.

3. VUL DE INKTCARTRIDGE BIJ

Aangezien elke Brother-printer om een specifiek soort inkt of tonercartridge vraagt, moet u doorgaan met de richtlijnen in de printerhandleiding om de inktcartridge op de juiste manier te vervangen. Bel ons op het klantenservicenummer van onze Brother-printer voor meer informatie en ondersteuning.

4. REINIG DE AFDRUKKOPPEN

Reinig de printkoppen om vervaagd afdrukken te voorkomen. Ga naar Eigenschappen -> tabblad Onderhoud -> Vind de keuze om tuiten te onderzoeken -> Klik op het symbool van de printerkopreiniger om gedroogde inkt, vuil of resten te verwijderen.

Als geen van de bovenstaande oplossingen uw printerproblemen oplost, kunt u contact opnemen met de klantenondersteuning van onze Brother-printer via e-mail, telefoon of live chat. Omdat we 24/7 werken om onze klanten te bedienen, kunt u ons altijd bellen.

We beloven contact met u op te nemen en u binnen de kortste keren passende oplossingen te bieden.