Tuesday 2 June 2020

Wat zijn de benodigde stappen om een Brother-printer te resetten?

Als u op zoek bent naar een printer met een aantal functies, dan is de Brother All In One-printer de juiste keuze. Ze hebben een breed scala aan printers om uit te kiezen. Als u op zoek bent naar iets specifieks, ga dan door en controleer alle verschillende en hun respectievelijke functies om te zien wat het beste bij u past. U zult versteld staan ​​van de grote verscheidenheid aan printers en de service van Brother Support zorgt ervoor dat u zich speciaal voelt. Ze weten hoe ze voor hun klanten moeten zorgen, ze zullen je helpen bij het kopen van een printmachine om het in te stellen en dat is niet alleen het, ze zullen je ook in de toekomst helpen als je een probleem tegenkomt.



DCP-7020 Laserprintmachine is een van hun beste printmachines; het is een monochrome printer met een goede printsnelheid van 20ppm. Met deze machine kunt u een afdruk met een maximale resolutie van maximaal 2400 x 600 dpi voor zwart-witbestanden verkrijgen. En als u bestanden hebt opgeslagen op USB-apparaten, hoeft u deze alleen maar rechtstreeks op uw alles-in-één printersysteem aan te sluiten en u bent klaar om de documenten af ​​te drukken. Dit specifieke model kan in één keer tot 250 vellen afdrukken. Dit komt omdat ze de beste en nieuwste technologie in hun printers gebruiken. Maar toch, er zijn momenten waarop u problemen ondervindt met uw printmachine. Het resetten van uw machine is een gemakkelijke optie om veel problemen op te lossen en als u uw Brothers-printer opnieuw wilt instellen, volgt u gewoon de onderstaande stappen:

• Ga naar uw afdrukmachine.
• Gebruik de pijl omhoog of omlaag (+ of -) om naar de netwerkoptie te gaan en druk vervolgens op OK.
• Gebruik opnieuw de pijl-omhoog of pijl-omlaag (+ of -) en selecteer vervolgens de optie Netwerk opnieuw instellen en druk vervolgens op OK. Druk eenmaal op de pijl-omhoog (+).
• Druk ten slotte op de pijl-omhoog (+) voor Ja. Hiermee wordt uw machine gereset en opnieuw opgestart.



In het geval dat u nog steeds met het probleem wordt geconfronteerd, is het bellen naar het ondersteuningsnummer van BrotherPrinter + 32-25885504 de enige optie voor u.