Thursday 30 April 2020

Hoe kan ik Brother Printer E 50, E51 en E52 fouten oplossen?

Onder de verschillende merken voor het vervaardigen van drukmachines heeft Brother Printer een aanzienlijke reputatie opgebouwd vanwege zijn hoge standaard, geavanceerde en naadloze producten. Deze fabrikant probeert altijd apparaten te ontwikkelen die innovatief zijn. Je zou een draadloze vinden en ook apparaten met snoeren. U kunt fouten tegenkomen met uw apparaat van deze fabrikant. Technische storingen hebben een interessant karakter. Sommige problemen zien er anders uit, maar ze worden om dezelfde redenen veroorzaakt. Sommige lijken op elkaar, maar worden om verschillende redenen veroorzaakt. Wanneer u bij uw afdrukapparaat E50-, E51- en E52-fouten krijgt, kunt u ze als soortgelijke fouten beschouwen. Om de fouten op te lossen, moet u bellen Brother Belgie +32-25885504.

Redenen voor fouten begrijpen

Redenen voor de bovengenoemde drie fouten zijn belangrijk om te worden gediagnosticeerd. Hier zijn de redenen in één oogopslag:
  • E 50: Het treedt op wanneer de fixeereenheid een storing begint te vertonen. Het kan defect raken door verwarmingsproblemen of door stof.
  • E 51: Het suggereert minpuntjes met de lasereenheid van uw printer. De lasereenheid werkt niet goed of de laserstraal wordt niet gedetecteerd. Zowel overmatige verwarming als ophoping van dist kunnen redenen zijn.
  • E 52: Deze code suggereert dat er enkele problemen zijn met de lasermotor of de draaiende spiegel van de motor.

Oplossen van E50, E51 en E52

Deze kunnen allemaal worden aangemerkt als tijdelijke fouten. Met andere woorden, ze gebeuren voor een korte tijd. Overmatige verwarming, gebrek aan reiniging of onderhoud en enkele andere redenen kunnen achter dergelijke hik zitten. Om ze op te lossen, volgt u de onderstaande stappen:
  • Als u wordt gevraagd door een bericht op het scherm met deze codes of een van deze codes, moet u op "OK" klikken om het bericht eerst te sluiten.
  • Bereid u nu voor om uw computer en printer uit te schakelen. Daarvoor moeten alle actieve programma's worden afgesloten.
  • Schakel de computer uit en druk ook op de "AAN / UIT" -knop om de printer uit te schakelen.
  • Wacht 10 tot 15 minuten en schakel de computer en het apparaat in om af te drukken.
Dit elimineert deze fouten. Als dat niet gebeurt, bellen Brother ondersteuning scentrum voor hulp of begeleiding op +32-25885504.