Friday 16 October 2020

WAT TE DOEN WANNEER U NIET KUNT AFDRUKKEN OP DE BROTHER-PRINTER VIA USB?

Gebruikers van Brother-printers klagen meestal over afdrukproblemen met hun apparaat. Hoewel deze printers uitstekend zijn ontworpen met hardware van topkwaliteit, zijn technische problemen niet iets waar men zo gemakkelijk overheen kan komen. Elk elektronisch apparaat, hoe gereputeerd ook, kan op een bepaald moment in zijn leven technische problemen ondergaan. Hetzelfde geldt ook voor Brother-printers. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken, want u kunt dergelijke problemen heel gemakkelijk oplossen door 24 uur per dag, 7 dagen per week de hulp in te roepen van onze Brother klantenservice.

Vellen afdrukken op de Brother-printer is een gemakkelijke taak, net als met de printer van een ander merk. Er ontstaat echter een probleem wanneer u de taak via een USB-kabel probeert uit te voeren. Hoewel er niet veel verandert, hebben gebruikers problemen om het uit te voeren. Daarom hebben we enkele eenvoudige methoden voor probleemoplossing bedacht die u kunt proberen.

CONTROLEER DE VERBINDING TUSSEN UW COMPUTER EN PRINTER

  1. Probeer de USB-kabel aan beide uiteinden los te koppelen en opnieuw aan te sluiten.
  2. Zorg ervoor dat uw USB-kabel de volgende specificaties ondersteunt:
  3. Gedraaid paar;
  4. Afgeschermd;
  5. Niet langer dan 1,8 meter.
  6. Controleer of de kabel alleen op de USB-poort is aangesloten en niet op een netwerkpoort.
CONTROLEER DE INSTELLINGEN VAN UW PRINTERDRIVER

  1. Ga naar het Configuratiescherm -> Hardware en geluiden -> Apparaten en printers.
  2. Zorg ervoor dat uw printer is ingesteld als standaardprinter en niet offline is.
  3. Verwijder alle afdruktaken met
  4. Klik met de rechtermuisknop op de printer.
  5. Selecteer Printer -> Alle documenten annuleren -> Ja
Als de optie 'Alle documenten annuleren' helemaal grijs is, klikt u op 'Openen als beheerder'. Voer vervolgens uw wachtwoord in en druk op Ja. Voor meer hulp kunt u zo snel mogelijk het nummer van de technische dienst van Brother bellen.

START UW APPARATEN OPNIEUW OP EN INSTALLEER DE PRINTERDRIVER OPNIEUW

De eenvoudigste methode voor probleemoplossing die u kunt proberen om een elektronisch apparaat te repareren, is het opnieuw opstarten. Dus probeer hier ook hetzelfde. Een andere oplossing is om het printerstuurprogramma opnieuw te installeren. Als uw printerstuurprogramma niet correct is geïnstalleerd, zult u af en toe met technische problemen te maken krijgen.

Voor hulp bij het uitvoeren van de bovenstaande twee methoden kunt u 24 uur per dag contact opnemen met de technische ondersteuning van Brother. We bieden directe oplossingen voor al uw technische problemen.

CONTROLEER OF DE DEVICE MANAGER UW PRINTER HERKENT

Om de apparaatbeheerder te controleren,
  1. Navigeer naar het Configuratiescherm -> Hardware en geluid -> Apparaten en printers -> Apparaatbeheer.
  2. Klik op de knop Weergeven -> Verborgen apparaten weergeven.
  3. Druk op de + knop naast Printers.
Als uw printer hier wordt vermeld, betekent dit dat Apparaatbeheer deze correct herkent.

Als u meer persoonlijke hulp van de professionals nodig heeft, kunt u contact opnemen met onze Brother klantenservice via e-mail, telefoon of live chat. Ons team van getrainde en goed opgeleide specialisten zal u tijdig ondersteunen zodat u geen twijfels meer heeft.