Thursday 1 October 2020

HOE KUNT U UW DRAADLOZE BROTHER-PRINTER AANSLUITEN OP LAPTOP / PC?

Brother-printers zijn een van de meest gereputeerde en populaire printmerken op de markt. Ze staan bekend om hun geweldige eigenschappen en kwaliteit die ertoe bijdragen het leven van mensen gemakkelijker te maken. Als u ooit thuis of op kantoor een Brother-printer hebt gebruikt, moet u weten hoe soepel ze werken. Het beste is dat u dit apparaat eenvoudig via een draad of zelfs draadloos kunt verbinden met uw andere apparaten zoals laptop of computer. Maar er zijn niet veel mensen die weten hoe ze deze procedure moeten uitvoeren.

Als u een van die mensen bent, bent u absoluut aan het juiste adres, want vandaag zal onze technische ondersteuning van Brother printers u begeleiden bij de procedure om uw printer op de laptop of pc aan te sluiten. Nadat u deze richtlijnen heeft gevolgd, kunt u het op elk apparaat aansluiten, heel gemakkelijk zonder hulp van iemand anders.

EEN DRAADLOZE PRINTER AANSLUITEN OP LAPTOP / PC

Met de functie voor draadloze verbinding kunt u eenvoudig de afdrukopdracht van uw laptop / pc naar de printer sturen zonder een bekabelde verbinding. Hiervoor moet u weten hoe u het apparaat met de draadloze verbinding op uw laptop verbindt.

  • Schakel uw router en laptop in.
  • Zet de printer aan en open Menu in het Configuratiescherm.
  • Open het gedeelte Netwerk en klik op WLAN.
  • Klik op de link Setup Wizard.
Wanneer u de prompt 'Netwerkinterface geschakeld naar draadloos' op het scherm ziet, drukt u op Enter. Als u tot nu toe problemen ondervindt bij de procedure, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze Brother printer klantenservice.
  • Zoek uw netwerk in de lijst die verschijnt en druk op Enter.
  • Voer uw Wi-Fi-wachtwoord in het opgegeven veld in.
U ziet een prompt die aangeeft dat uw printer met succes is verbonden. Daarna moet u een afdruktest uitvoeren om de verbindingsstatus te controleren. Als u geen prompt ziet, betekent dit dat er iets mis is met het apparaat, dus neem onmiddellijk contact met ons op via het nummer van de klantenservice van Brother.

Als u meer hulp van professionals wilt, kunt u op elk moment contact opnemen met de technische dienst van onze Brother printer via e-mail, telefoon of live chat.

We beloven u binnen een beperkt tijdsbestek de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden.